28 sept. 2009

Cu si despre Iisus Hristos, Demascarea!!

AN DE AN, pe 25 decembrie, întreaga lume – crestini si necrestini – sărbătoreste Crăciunul. Albi, negri, galbeni si rosii, toti sărbătoresc Crăciunul, prilej cu care îsi fac unii altora cadouri si petrec în jurul bradului împodobit, într-o revărsare de bucurie si voie bună indusă de comerciantii animati de cresterea cifrei vânzărilor.

-Cum altfel nu se putea pe data de 25 Decembrie se sarbatoreste Nasterea Matuitorului Iisus Hristos.

-Unii care au citit relatările din Evanghelie despre nasterea Domnului s-au întrebat probabil cum de stăteau păstorii noaptea cu oile pe câmp, la sfârsitul lui decembrie? Simplu erau in tura de noapte, dar era o mica problema iarna nu prea este iarba, dar pt biblie nu este valabil acest paragraf mai ales pt Pastorii , pt ei era important sa mearga leafa si cartea de munca.

-Putini stiu Domnul Iisus Hristos nu s-a născut pe 25 decembrie. Această dată si sărbătoare a nasterii Lui a fost fixată de Biserică târziu, abia în secolul 5, în timp ce Biserica primară nu sărbătorea nasterea Domnului pentru simplul motiv că nu cunostea data.
(Nici acest aspect nu prea are inportanta)

-Cel mai inportant lucru este ca: Bibila si Religile (isi rezerva dreptul de a schimba date inportante din trecutul Domnului Iisus, cat si despre alte aspecte din biblie).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Exprimati parerea despre Postul Anterior