26 ian. 2010

Top Tuning Vedete din Romania Showbiz

ÎMBUNĂTĂŢITE. Iată campioanele operaţiilor estetice, reginele rinoplastiilor şi expertele în silicoane.

O imagine publică se menţine greu, cu sacrificii mari şi investiţii pe măsură. Botox, silicon, bisturiu sunt cuvinte care au intrat tot mai mult şi mai des în vocabularul vedetelor autohtone, dar şi al piţipoancelor care vor să atragă atenţia sau să se remarce prin mărimea bustului sau a buzelor.

Primele implanturi cu silicon au apărut în showbiz în 1999

Pioniera implanturilor de la noi se numeşte Daniela Gyorfi. Ea a fost printre primele vedete care şi-au modelat bustul, îmbunătăţindu-i substanţial imaginea.

Daniela ocupă unul dintre locurile fruntaşe în topul vedetelor care au trecut de cele mai multe ori pragul cabinetului estetician, însă n-a făcut din asta niciodată un secret.

În urmă cu aproape 11 ani, cântăreaţa se bucura de primul implant, iar de atunci a mai trecut de două-trei ori pe masa chirurgului pentru o remodelare şi o „recondiţionare”. Ea a fost operată chiar de fostul soţ al Monicăi Anghel, doctorul Andrei Carandino.

Şi Ileana Lazariuc a fost operată de trei ori. Şi asta, pentru că prima operaţie nu a fost pe placul ei şi a trebuit să îmbunătăţească forma sânilor pentru un pictorial în revista „Playboy”. Ulterior, pentru că avea impresia că unul dintre sâni este mai mare decât celălalt, a vrut să fie „ajustată”.

„Nu trebuia niciodată să-mi pun silicoane!”

Laura Andreşan nu a ezitat să-şi pună şi ea silicoane, cu atât mai mult cu cât Mama Natură nu a înzestrat-o la bust cu acel „90” care s-o facă fericită. Aşa că a dat iama în chirurgia estetică şi s-a ales cu o frumuseţe de sâni!

Din păcate pentru ea, o complicaţie apărută la sânul stâng, la patru ani după implant, a făcut-o să renunţe cel puţin temporar la „update”.

„Poate că dacă mai aşteptam câţiva ani, îmi dădeam seama că nu trebuia niciodată să-mi pun silicoane. Am fost imatură, şi acum nu mai am ce face”, a declarat la acea vreme starleta.

Şi Iulia Vântur „s-a lăsat de silicoane” după o perioadă. În mare secret, vedeta a mers la clinica din Bacău a medicului Constantin Stan, unde şi-a făcut operaţia de mărire de sâni, care a costat-o aproximativ 3.000 de euro. Ulterior, la doar un an după „tunare”, ea şi-a scos implantul şi a apelat la alte metode pentru mărirea sânilor, printre care laserul, capsula cu saună uscată şi stimuli.

În impresionanta listă a siliconatelor ar putea intra multe alte vedete. Printre ele, Mihaela Rădulescu, cea care a declarat că singura operaţie la care s-a supus a fost cea de mărire a sânilor, pentru că, dupa cum chiar ea a zis, „natura nu m-a înzestrat cu sâni mari”.

Oana Zăvoranu a apelat la nu mai puţin de trei intervenţii chirurgicale de înfrumuseţare: două la bust şi o liposucţie. După operaţie, a declarat că este foarte încântată de „noii sâni”, care păreau „mai naturali”. Nota de plată a depăşit suma de 6.000 de euro.

Monica Columbeanu este încă o vedetă autohtonă care a recunoscut că a apelat la chirurg pentru mărirea bustului. Soţia lui Iri a ţinut să precizeze că şi-a mărit sânii pe banii ei, nu ai miliardarului din Izvorani.

Regina R&B, prinţesa operaţiilor

Micile defecte sau „neajunsuri” ale feţei au fost ele modelate chirurgi, însă aici lista nu este aşa de lungă. Cristina Rus şi-a remodelat nasul, în timp ce Marinela Niţu şi Oana Zăvoranu au preferat să-şi „updateze” buzele.

Însă campioana absolută a operaţiilor e Cristina Spătar, care are la activ nu puţin de opt asemenea intervenţii! Printre acestea, de trei ori s-a numărat mărirea sânilor, şi o dată un lifting facial pentru îndepărtarea ridurilor.

Pentru a deveni posesoarea unui fund bombat, a îndepărtat stratul de grăsime pulpele interioare. Cântăreaţa nu scăpat nici de operaţia la coapse nici de cea a nasului. De asemenea, şi-a ridicat şi sprâncenele, apelând la un estetician.

10 ian. 2010

..::Crezati un BLOG in 5 secunde Gratis ::..

Un mic topic pt cei amatori in domeniul blogingului..
Cum sa faci un BLOG?
Simplu..
Am sa enumar cateva site-uri in care Hosting-ul este moca.
www.blogger.com
www.weblog.ro
www.wordpress.com
www.bloging.ro
www.blogsome.com

Ce sa zic, succes...

7 ian. 2010

Sa construim si sa modificam o imagine

De la inceput vreau sa mentionez ca cele mai bune imagini pentru web sunt de tipul: .png, .jpg, .gif.

Depinzand de nivelul tehnic pe care il aveti in crearea unei imagini, puteti folosi orice program pe care il aveti la indemana, unele programe de editat imagini sunt gratis, pentru altele trebuie sa cumparati o licenta.

Cateva programe gratis sunt GIMP , Paint.NET , daca insa vreti sa invatati si sa aprofundati web designul e bine sa folositi Fireworks or Photoshop.

Aveti grija cand salvati o imagine, in afara de folosirea extensiile de mai sus, ca dimensiunea fisierului sa fie si cat mai "mica" (spatiul ocupat pe disc - KB), cu cat este mai mica cu atat se va incarca pagina mai repede.

Niciodata nu folositi imagini cu extensii ca .tiff, .tif sau .bmp, ocupa foarte mult spatiu pe disc si pagina se incarca foarte greu.