9 nov. 2009

Cateva reguli de Conduita pentru a evita cat mai mult stresul!

1. Camera in care locuiesti sa fie zugravita cu nuante deschise gen: Alb (de preferinta) portocaliu pal, albastru deschis in caz ca preferati culori gen: Rosu,galben,albastru recomandat ar fi sa faceti combinatie intre 2 culori: Rosu-Alb, Albastru-Galben deschis... mai exact 2 pereti albi si 2 rosii.

2. Mentine o ordine in camera ta, dezordinea iti distrage atentia fara sa iti da-i seama, tot odata iti da o stare de oboseala.

3.Airesteti camera dimineata si seara, aerul proaspat iti da o stare de lininste.

4.Seara inainte cu cateva ore de culcare spalate pe maini,fata, picioare (recomandat cu o apa cat mai fierbinte.)

7 nov. 2009

Puterea de a schimba mentalitati....

Romanisme....

Romania o tara de cretini, chiar daca fac parte din romanica..
Ajuta romani sa isi schimbe METALITALITATEA Comunista.
1.Aud adesea la cei de varsta a 3-a, spunand:
"Munceste munceste"
-Da frate, munceste ca un sclav pentru jmecheri, dute angajeazate in constructi ca salaor pe 20 Ron pe zi.
-Dute frate, da cu matura pe strada, umilestete, spala pe la altu prin casa, fi menajera perfecta , ca el e prea CIUMEG, nu poate da cu matura.
"Nu Fura, Nu e bine maica sa bei, sa da-i cu saramana pe unde treci"
-Da coae, nu fura, strange bani dintr-un salariu de 600 Ron pe luna si fa-ti propria afacere, imi pula mea daca pui cate 100 Ron pe luna iti trebuie cam 50 de ani pana cand iti vei permite sa iti deschizi un Magazin De Ziare. Dar important e ca nu furi, esti cinstit.
-Sa nu cumva sa de-a dracu sa bei, CA MORI, o PULAAAA. Poate o sa mori de RAS.
Cu siguranta in viata asta nu ai voi sa:bei, fumezi,droghezi... nu ai dreptu la nici un viciu. Parinti iti spun "Nu fuma, nu bea" dar ei o fac cu doua maini.
Atunci ce rost are sa nu te apuci si tu?!
-Da, fi o persoana politicoasa, pupa mana pe unde treci, eu nu pot saluta o persoana pe care nu o cunosc. drept urmare atunci cand merg intr-o casa noua adesea nu salut pe nimeni. De Ce? Pt simplu fapt ca nu are rost, e 0 absolut salutul meu.
"Stau aici manac sare cu paine, dar nu plec, nu dau in cap"
-Da da, s-o creada surdu ca o sa mor de foame pt a fi o persoana CINSTITA, ONESTA. Daca e sa mor de foame asteaptate sa iti fut o ranga in cap sa iti i-au painea. Sa nu cumva sa crezi ca daca vad ceva la tine ce imi poate aduce un anumit venit , nu am sa ti-l iau..